Minuta şedinţei din data de 05/05/2020

Consiliul FSPUB a discutat despre modul în care a funcționat facultatea în timpul stării de urgență. Evaluarea generală a fost pozitivă.
Membrii Consiliului au discutat despre sesiunea pentru anii 1, 2 și 4, convenind ca aceasta să se desfășoare după aceleași reguli ca și cea care a tocmai a început și privește examenele de la anii 3 și 5.
Consiliul a decis să formeze un grup de lucru care să pregătească divizarea departamentului.
Din acest grup vor face parte doamnele Georgeta Ghebrea și Miruna Tătaru-Cazaban și dl.Claudiu Tufiș. Membrii grupului de lucru vor începe de îndată activitatea, verificând cu titularii FSPUB compoziția normelor și validând - acolo unde e cazul - lista cursurilor ținute în plata cu ora.
După 15 mai, va fi probabil un consiliu care va analiza această chestiune, dar va aproba și modalitatea în care vor fi susținute lucrările de licență și de disertație.
Domnul Decan Cristian Preda a informat Consiliul privind decizia de a o înlocui din poziția de responsabil Erasmus pe doamna Luciana Ghica cu domnul Cătălin Avramescu. De asemenea, a precizat că îi mulțumește doamnei Luciana Ghica pentru contribuția la consolidarea relațiilor internaționale ale FSPUB.