Carieră‎ > ‎Seminarii profesionale‎ > ‎

Anunțuri seminarii profesionale


[31/07 - 05/08/ 2017] - Defence and Dialogue in Eastern Europe (DDEE)

posted 11 May 2017, 04:30 by Anca Dohotariu   [ updated 11 May 2017, 04:31 ]


Defence and Dialogue in Eastern Europe (DDEE)

EADSociety este un ONG internațional dedicat evenimentelor de educație nonformală pentru tinerii pasionați de științe politice, relații internaționale, drept, jurnalism, diplomație și domeniile conexe. Astfel, tinerii studenți au oportunitatea de a se implicara în schimburi interculturale și pot învăța, într-un mod practic, despre ceea ce înseamnă diplomația multilaterală, cum funcționează organizațiile internaționale și care este procesul decizional în vederea managementului crizelor la nive internațional.

În vara anului acesta va fi organizată o serie de evenimente internaționale regrupate sub egida unui proiect unic: Defence and Dialogue in Eastern Europe (DDEE). Aceste evenimente vor avea loc în perioada 31 iulie – 5 august 2017, în București, în prezența a peste 200 de participanți internaționali și reprezentanți ai mediului diplomatic. Prin organizarea unui forum tematic și a unei simulări de proces decizional NATO, DDEE va reprezenta o oportunitate deosebită pentru învățare și dezvoltare a rețelei de networking.

Studenții pot aplica pentru diferite poziții disponibile: delegați individuali, grup de delegați, raportori/staff internațional sau ofițeri de presă (editor/jurnalist/social media).

Organizatorii acestui proiect îşi doresc să pună în contact studenții din România cu tineri profesioniști, diplomați și reprezentanți ai organizațiilor internaționale, să contureze oportunități de dezvoltare personală și profesională, dar și posibilitatea de a acumula noi competențe și aptitudini.

Puteți găsi mai multe informații despre proiect, cât și despre procedura de selecție, pe website-ul: 
http://www.eadsociety.com/defence-dialogue-eastern-europe-2017/
TERMENUL LIMITĂ PENTRU TRIMITEREA APLICAȚIILOR: 15 MAI 2017 (CV și formular de aplicație).

Mai multe detalii sunt disponibile în documentul ataşat. 

[Seminarii profesionale]

posted 29 Mar 2017, 09:43 by FSP UB

Pe această pagină vom începe să publicăm toate seminariile și evenimentele similare organizate de facultate cu invitați din mediul profesional sau cu subiecte legate de piața muncii ori cu relevanță pentru mediul profesional.

1-2 of 2