[Chance for Life] - "Şi tu poți să fii voluntar în Germania începând din vara aceasta!"

posted 2 May 2017, 00:32 by Anca Dohotariu   [ updated 2 May 2017, 00:32 ]


Si tu poti sa fii voluntar in Germania incepand din vara aceasta!

Vrei sa fii voluntar in Germania incepand din iunie pentru un an de zile? Vrei sa iti transformi anul care urmeaza intr-o aventura din care sigur vei invata multe?

In cadrul proiectului SEV MODE II, Chance for Life va trimite 1 voluntar roman prin Serviciul European de Voluntariat (EVS) pentru a desfasura un stagiu de voluntariat de 1 an de zile in cadrul organizatiei partenere St. Johannis GmbH. Chiar tu poti fi voluntarul care va pleca!

Serviciul European de Voluntariat (EVS) este un program al Uniunii Europene care ii permite unui tanar intre 18 si 30 de ani sa participe la un stagiu de voluntariat in alta tara, beneficiind de toate cheltuielile acoperite (transport dus-intors, transport local, masa, cazare, bani de buzunar, asigurare medicala) cu scopul de a se dezvolta personal (de a isi dezvolta abilitati, cunostinte si atitudini intr-un mediu intercultural lucrand in cadrul unei organizatii de primire).

In cadrul proiectului MODE II vei avea ocazia sa desfasori ateliere creative cu copii si cu tineri. Vei invata mai multe despre ce inseamna un proiect european lucrand intr-un mediu international si beneficiind de indrumare in rezolvarea sarcinilor si de suport in a iti pune propriile idei in practica. La sfarsitul stagiului vei primi un certificat care va atesta competentele pe care ti le-ai dezvoltat.

Daca esti disponibil pentru un an incepand cu iunie 2017 pentru o astfel de experienta in Germania te rugam sa ne trimiti cv-ul tau si o fotografie pe adresa evs@chanceforlife.ro. Vei fi contactat in scurt timp de un membru al echipei Chance for Life pentru a stabili urmatorii pasi.

Termen limita pentru inscriere: 10 mai 2017. 

Mai multe detalii despre Serviciul European de Voluntariat poti afla accesand link-ul: http://chanceforlife.ro/serviciul-european-de-voluntariat/

Daca vrei sa vezi un preview al proiectului tau, vizioneaza filmuletul realizat in cadrul proiectului din vara trecuta https://www.youtube.com/watch?v=n05KSYInCNE