[Voluntariat] - Salvați copiii România

posted 7 Mar 2017, 23:45 by Anca Dohotariu   [ updated 29 Mar 2017, 01:47 by FSP UB ]

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, non-profit, care promoveaza din 1990 drepturile copilului in Romania, in acord cu Conventia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membra a Salvati Copiii International, cea mai mare organizatie independenta din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 29 de membri si desfasoara programe in peste 120 de tari.


Voluntariat -  Salvați copiii România 


Locurile sunt limitate, de aceea asteptam cat mai curand emailurile studentilor interesati pentru a programa urmatorii pasi, formarile si integrarea in cadrul activitatilor alese. Fiecare student va primi materiale necesare, suport din partea specialistilor si certificarile specifice dupa incheierea voluntariatului.

 

In functie de disponibilitatea, abilitatile si dorintele studentilor, acestia se pot implica in diverse proiecte Salvati Copiii:

- Campanii informative in scoli/licee: sesiuni interactive de educaţie non-formală pentru copii si tineri / peer to peer education) - proiecte: Drepturile Copilului, Educatie pentru Sanatate, Promovarea voluntariatului si participarii, Utilizarea in siguranta a Internetului etc.

Centre educaţionale: sprijin educational pentru copiii din medii defavorizate - Programe de prevenire a abandonului scolar si integrare scolara a copiilor, Activitati pentru copiii cu parintii plecati in strainantate, Activitati pentru integrarea copiilor refugiati 

Fundraising: organizare de campanii, târguri, gale, evenimente, excursii şi activităţi pentru copii;

Evenimente la nivel naţional, regional şi internaţional (traininguri, tabere, şcoli de vară, workshopuri);

- Iniţiative ale voluntarilor.

 

Pe site-ul Salvati Copiii si pe pagina de facebook a organizatiei pot gasi mai multe detalii. 

 

Asteptam cu mare drag mesajele studentilor interesati pana pe 13 martie pe adresa ina.lolescu@salvaticopiii.ro

Toate cele bune,

 

Ina Lolescu | Salvati Copiii Romania | Str. Abrud nr 126A | Sector 1, Bucuresti, 010899 | Romania | Tel +40 21 224 24 52 | Fax +40 21 224 24 54 | Mob +40 726 242 503| ina.lolescu@salvaticopiii.ro |www.salvaticopiii.ro