25 ANI DE ISTORIE A FACULTĂȚII
OUR FACULTY: 25 YEARS OF HISTORY  
25 ANS D'HISTOIRE DE LA FACULTÉ


Facultatea de Științe Politice  
a Universității din București 

are onoarea și bucuria de a vă avea alături 

vineri, 18 noiembrie 2016
începând cu ora 12:00 

în 

Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București 
(Bd.M.Kogălniceanu 36-46) 

pentru a sărbători împreună 
25 DE ANI DE LA ÎNFIINȚARE 


PROGRAM

12:00-14:00
FESTIVITATE ANIVERSARĂ

FACULTATEA DE ȘTIINȚE POLITICE LA 25 DE ANI

Moderator
Dna. Prof.univ.dr. Ionela BĂLUȚĂ, Decan (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Invitați
Dl. Dr. Laurențiu ȘTEFAN, Consilier Prezidențial, Președinția României (2015-), absolvent și cadru didactic asociat al Facultății de Științe Politice a Universității din București, va prezenta mesajul din partea Excelenței Sale Dl. Klaus Werner IOHANNIS, Președinte al României (2014-)

Dl. Prof.univ.dr. Mircea DUMITRU, Ministru al Educației Naționale și Cercetării Științifice (2016-), Rector al Universității din București (2012-2016)

Dl. Prof.univ.dr. Romiță IUCU, Rector interimar (2016-), Universitatea din București

Excelența Sa Dl François SAINT-PAUL, Ambasador al Republicii Franța la București

Excelența Sa Dna. Päivi POHJANHEIMO, Ambasador al Republicii Finlanda la București


INTERMEZZO
Scurt film de prezentare a sediilor în care a funcționat Facultatea de Științe Politice a Universității din București de la înființare până în prezent (realizat de studenți actuali ai facultății)


POLITICUL, POLITICA ȘI ISTORIILE ÎNFIINȚĂRII
FACULTĂȚII DE ȘTIINȚE POLITICE A UNIVERSITĂȚII DIN BUCUREȘTI


Moderator
Dl. Prof.univ.dr. Laurențiu VLAD, Decan FSPUB (2010-2016), Secretar de stat în Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice (2016-)

Invitați
Excelența Sa Dl. Prof.univ.dr. Dr. Emil CONSTANTINESCU, Președinte al României (1996-2000), Rector al Universității din București (1992-1996)

Dl. Prof.univ.dr. Lazăr VLĂSCEANU, Prorector Universitatea din București (1991), Secretar de stat în Ministerul Învățământului și Științei (1991)

Dl. Prof.univ.dr. Ioan PÂNZARU, Director Centre Régional Francophone d’Études Avancées en sciences sociales (CEREFREA), Rector al Universității din București (2005-2011)

Dl. Prof.univ.dr. Cristian PREDA, Decan FSPUB (2004-2010), Europarlamentar (2009-) – mesaj video înregistrat


INTERMEZZO
Scurt film de prezentare a absolvenților Facultății de Științe Politice a Universității din București (realizat de studenți actuali ai facultății)


COMUNITATEA FSPUB

Scurte prezentări ale absolvenților prezenți la eveniment și prezentarea corpului profesoral al facultății

Moderarea secțiunii realizată de echipa actuală de conducere:

Dna. Prof.univ.dr. Ionela BĂLUȚĂ, Decan (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Dna. Conf.univ.dr. Raluca ALEXANDRESCU, Prodecan responsabil pentru programe de studii (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Dna. Lect.univ.dr. Anca DOHOTARIU, Prodecan responsabil pentru relația cu studenții și absolvenții facultății (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Dl. Conf.univ.dr. Claudiu TUFIȘ, Prodecan responsabil pentru activități și programe de cercetare (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Dl. Prof.univ.dr. Mihai CHIOVEANU, Director al Departamentului de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii de Securitate (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Dl. Prof.univ.dr. Radu CARP, Director al Școlii Doctorale de Știință Politică (2016-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Dna. Conf.univ.dr. Luciana Alexandra GHICA, Responsabil Erasmus/Coordonator al Biroului de Relații Internaționale și Comunicare (2010-), Facultatea de Științe Politice a Universității din București

Scurt film de prezentare a studenților Facultății de Științe Politice a Universității din București (realizat de studenți actuali ai facultății)


14:00
COCKTAIL
Lobby Aula Magna a Facultății de Drept a Universității din București (Bd.M.Kogălniceanu 36-46)

17:00
PARTIDA 25
Petrecere aniversară cu și pentru studenți, absolvenți, profesori și invitați
În sediul istoric al Facultății de Științe Politice a Universității din București din Str. Spiru Haret 8.Acest eveniment și materialele distribuite au fost realizate cu sprijin financiar din partea Rectoratului Universității din București și a proiectului CNFIS-FDI-2016-0070 “Gândește global, acționează local la Universitatea din București”, precum și al unei sponsorizări din partea BRD - Groupe Société Générale.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment, în mod special Rectoratului Universității din București, Biroului Programe Comunitare al Universității din București, studenților, absolvenților și profesorilor voluntari.

Mulțumim că ne-ați fost și ne sunteți alături în construirea și dezvoltarea uneia din cele mai active, inovatoare și internaționalizate comunități din spațiul public românesc.

Puteți sprijini în continuare Facultatea de Științe Politice a Universității din București promovând programele noastre de studii (detalii: www.fspub.unibuc.ro) și contribuind la realizarea inițiativelor sale instituționale (burse de excelență, burse de responsabilitate socială, proiecte de dezvoltare instituțională sau cercetare, evenimente inedite, prelegeri cu invitați din străinătate etc.) prin donații sau redirecționarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului către

ASOCIAȚIA ALUMNII UNIVERSITĂȚII DIN BUCUREȘTI
Cod de identificare fiscală: 29223620
Cont bancar (IBAN): RO52BRDE410SV57544994100
Ref: Facultatea de Științe Politice a Universității din București / FSPUB

Detalii (inclusiv acces PayU)
http://alumni.unibuc.ro/