[CfA: Cerc studenţesc @FSPUB] Studii africane

posted 29 Oct 2014, 00:48 by FSP UB   [ updated 31 Oct 2014, 03:26 ]
În anul universitar 2014-2015, la iniţativa Dr. Domnica GOROVEI şi Dr. Damiana OŢOIU, FSPUB va organiza un cerc studenţesc în domeniul studiilor africane.

Sunt invitați să participe studenți (din ultimul an de licență, de la master sau doctorat) care doresc să se specializeze în acest domeniu, fie că este vorba de un interes strict academic (cercetare) sau de elaborarea unui studiu aplicat (politici publice, diplomație regională, observare electorală etc).

Cercul va consta în discuții pe marginea unor texte / filme documentare recente și a proiectelor de cercetare ale studenților. Scopul principal este abordarea unor chestiuni teoretice și metodologice în scopul redactării de texte academice și al participării la conferințe. Ne propunem de asemenea invitarea altor profesori și cercetători care au expertiză în acest domeniu.

Studenții interesați sunt rugați să transmită un e-mail până pe data de 3 noiembrie la adresele gorovei.domnica@fspub.unibuc.ro și damiana.otoiu@fspub.unibuc.ro. Prima întâlnire va avea loc în a doua săptămână a lunii noiembrie, pentru a prezenta în detaliu conținutul cercului și pentru a stabili împreună timing-ul și bibliografia.