FSPUB‎ > ‎Evenimente FSPUB‎ > ‎

[30/10/2015 - Premierea câștigătorilor concursurilor Prinde TRENdul - Train4AID]

posted 28 Oct 2015, 13:18 by FSP UB   [ updated 28 Oct 2015, 14:34 ]


Centrul pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională (IDC) 
al 
Facultății de Științe Politice a Universității din București (FSPUB)


are plăcerea de a invita publicul interesat 


Vineri, 30 octombrie 2015, ora 11:30 
Sala Petre P.Negulescu (parter, Str.Spiru Haret 8

la
ceremonia de acordare a premiilor pentru câștigătorii concursurilor de fotografie și de scrieri 
din cadrul proiectului 
Proiectul a inclus cursuri de formare în domeniul dezvoltării internaționale (13-22 octombrie), concursuri de scrieri și fotografie (septembrie-octombrie), precum și o expoziție foto (19-31 octombrie).

Expoziția de fotografie cu imaginile propuse de finaliștii concursului foto poate fi vizitată până pe 31 octombrie în stația de metrou Unirii din București sau în mediul virtual pe pagina Facebook a proiectului (www.facebook.com/train4aid)

Evenimentul marchează încheierea proiectului Prinde TRENdul-Train4AID și este urmat de un prânz festiv oferit tuturor participanților.

De asemenea, evenimentul marchează Ziua Mondială a ONU și Ziua Mondială a Informării cu privire la Dezvoltare, cu ocazia a 2 ani de înființarea Centrului pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională din cadrul FSPUB.

Pe durata prânzului, participanții la eveniment își pot face poze la cabina foto (photo booth) profesionistă dedicată.

Evenimentul este public și se va desfășura în limba română.

Mai multe detalii despre proiect: http://idc.fspub.unibuc.ro/projects/train4aid
Proiectul Prinde TRENdul! - Train4AID face parte din planul național de lucru al României pentru Anul European pentru Dezvoltare 2015 (AED2015), este finanțat de Comisia Europeană și de Ministerul Afacerilor Externe al României și este implementat de Centrul pentru Studii de Dezvoltare și Cooperare Internațională din cadrul Facultății de Științe Politice, Universitatea din București (IDC). Proiectul se desfășoară la Universitatea din București, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, spațiul expozițional Metrorex și în mediul virtual. IDC este singurul responsabil de conținutul acestui material și în nici un context acesta nu poate fi privit ca o reflectare a poziției Uniunii Europene.

This project is part of Romania's national work plan for the European Year for Development 2015, it is financed by the European Commission and the Ministry of Foreign Affairs of Romania, and it is implemented by the Centre for International Cooperation and Development Studies - Faculty of Political Science, University of Bucharest (IDC). The project's activities take place at the University of Bucharest, Babeș-Bolyai University Cluj-Napoca, the Metrorex exhibition space and through social media. The contents of this material is the sole responsibility of IDC and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of the European Union.