FSPUB‎ > ‎Evenimente FSPUB‎ > ‎

[6 martie 2020] Masă rotundă : „Provocări ale egalității dintre femei și bărbați în România de azi”

posted 2 Mar 2020, 02:32 by Alexandra Ionascu

Centrul pentru Politicile Egalității de Șanse (CPES-FSPUB), Masterul Politicile egalităţii de şanse în context românesc şi european (MPES) și Centrul Regional Francofon de Cercetări Avansate în Științe Sociale (CEREFREA Villa Noël) ale Universității din București organizează, în data de 6 martie 2020, începând cu ora 14.30, la Sala Stoicescu a Facultății de Drept, Universitatea din București (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46), masa rotundă „Provocări ale egalității dintre femei și bărbați în România de azi”.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova, Ambasada Franței în România, Biroul regional pentru țările Europei Centrale și Orientale al Organizației Internaționale a Francofoniei (BRECO al OIF), Grupul Ambasadelor, Delegațiilor și Instituțiilor francofone la București (GADIF), Centrul FILIA, Asociația Societatea Muzicală și este organizat sub egida „50 de ani de Francofonie”.

Evenimentul beneficiază de traducere simultană română-franceză, franceză-română.

Descrierea și programul evenimentului sunt disponibile AICI


Pentru o bună organizare a evenimentului, cei care doresc să participe sunt rugați să se înscrie până joi, 5 martie, la link-ul următor: https://forms.gle/27W8B8SJduTMK6ZJA

* * *


Le Centre des Politiques de l’égalité des chances (CPES-FSPUB), le Master « Les Politiques de l’égalité des chances en Roumanie et dans l’Union européenne » (MPES) et le Centre Régional Francophone de Recherches Avancées en Sciences sociales (CEREFREA Villa Noël) de l’Université de Bucarest organisent le 6 mars 2020, de 14h30 à 17h00, à la salle Stoicescu de la Faculté de Droit de l’Université de Bucarest (36-46, Blvd Mihail Kogalniceanu), la table-ronde « Défis de l’égalité femmes-hommes dans la Roumanie actuelle ».


La manifestation est organisée en partenariat avec l’Ambassade du Canada en Roumanie, Bulgarie et République de Moldova, l’Ambassade de France en Roumanie, le Bureau pour l’Europe Centrale et Orientale de l’Organisation Internationale de la Francophonie (BRECO de l’OIF), le Groupe des Ambassades, Délégations et Institutions Francophones (GADIF) à Bucarest, le Centre FILIA et l’Association Societatea muzicalã et porte le label « 50 ans de la Francophonie ».

La description et le programme de l'événement sont disponibles ICI

L’événement bénéficiera de traduction simultanée français-roumain, roumain-français.

En vue de la bonne organisation de l'événement, l'inscription préalable est requise jusqu'à jeudi, le 5 mars: https://forms.gle/27W8B8SJduTMK6ZJA