FSPUB‎ > ‎Evenimente FSPUB‎ > ‎

Admitere licenţă - rezultate 22 iulie

posted 22 Jul 2016, 07:34 by FSP UB   [ updated 22 Jul 2016, 07:47 ]
REZULTATE 22 iulie 2016

Rezultatele admiterii la programele de licenţă în urma primei clasificări se găsesc mai jos

Relaţii internaţionale şi studii europene în limba engleză admişi bugetATENŢIE: în perioada 23 - 25 iulie toţi candidaţii interesaţi trebuie să confirme locul obţinut, conform procedurilor de mai jos.
Confirmările se fac în sediul din str. Spiru Haret nr. 8, după următorul program:
23-24 iulie orele 9.00 - 13.00
25 iulie orele 9.00-14.00
Programul se poate prelungi până la preluarea tuturor candidaţilor prezenţi la sediul facultăţii. 

Confirmarea locului obţinut se face în felul următor:
  • candidaţii declaraţi admişi pe locurile de la BUGET au obligaţia de a confirma personal (sau prin procură notarială) ocuparea respectivului loc prin depunerea la Comisia de admitere a unei cereri, datate şi semnate, împreună cu DOCUMENTELE solicitate la dosarul de înscriere ÎN ORIGINAL. Candidaţii care au depus deja documentele în original în momentul înscrierii la admitere vor confirma locul obţinut doar prin depunerea cererii de confirmare. 
  • candidaţii declaraţi admişi pe locurile de la TAXĂ au obligaţia de a confirma personal (sau prin procură notarială) ocuparea respectivului loc prin depunerea la Comisia de admitere a unei cereri, datate şi semnate, împreună cu CHITANŢA care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (i.e. 750 RON, se achită la casieria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”). În cerere, candidatul va menţiona explicit dacă doreşte sau nu să rămână pe locul cu taxă în eventualitatea în care, în urma reclasificărilor, ar obţine un loc bugetat.
  • candidaţii aflaţi pe LISTA DE AŞTEPTARE au obligaţia de a confirmapersonal (sau prin procură notarială) ocuparea respectivului loc prin depunerea la Comisia de admitere a unei cereri, datate şi semnate. În cerere, candidatul va menţiona explicit dacă doreşte sau nu să rămână pe locul cu taxă în eventualitatea în care, în urma reclasificărilor, ar obţine un loc bugetat.
Candidaţii care nu confirmă locul în termenul stabilit vor fi eliminaţi definitiv din liste şi vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi.