FSPUB‎ > ‎Evenimente FSPUB‎ > ‎

Admitere licenţă reclasificare 27 iulie 2016

posted 27 Jul 2016, 07:34 by FSP UB
REZULTATE DUPĂ A DOUA RECLASIFICARE
27 iulie 2016

ATENŢIE: TOŢI CANDIDAŢII CARE AU TRECUT DE PE O LISTĂ PE ALTA (SEMNALAŢI ÎN LISTE ÎN GRI) TREBUIE SĂ VINĂ SĂ CONFIRME LOCUL NOU OBŢINUT. PENTRU DETALII CITIŢI MAI JOS.
Relaţii internaţionale şi studii europene în limba engleză admişi buget


Confirmarea locului obţinut în urma reclasificării din 27.07.2016 se face în data de 28 iulie, orele 9.00 - 14.00, după cum urmează:

  • Candidaţii NOU admişi pe locurile de la BUGET în urma reclasificării au obligaţia să aducă DOCUMENTELE solicitate la dosarul de înscriere ÎN ORIGINAL, dacă nu au făcut-o la momentul înscrierii la concursul de admitere. Atenție! La momentul confirmării, candidații care sunt admiși pe locuri de la buget prin reclasificarea de pe locurile cu taxă vor primi înapoi chitanța de plată a taxei de studii cu specificarea Restituire taxă, iar banii vor fi restituți de casieria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, în baza acestei chitanțe.
  • Candidaţii NOU admişi pe locurile cu TAXĂ în urma reclasificării au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi CHITANȚA care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (i.e. 750 RON, se achită la casieria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”). 
Candidaţii care nu confirmă locul nou obţinut vor reveni pe listele iniţiale sau, în cazul celor de la aşteptare care nu confirmă locul nou obţinut, vor fi eliminaţi.

Comments