FSPUB‎ > ‎Evenimente FSPUB‎ > ‎

Prof. Dr. Iulia Motoc, profesor la Facultatea de Științe Politice, judecătoarea României la CEDO a fost aleasă, prin vot majoritar, membră a Institutului de Drept Internațional cu sediul la Geneva

posted 24 Aug 2021, 11:42 by Alexandra Ionascu
FSPUB anunță cu mare bucurie că dna, Prof. Dr. Iulia Motoc, profesor la Facultatea de Științe Politice,  judecătoarea României la CEDO a fost aleasă, prin vot majoritar, membră a Institutului de Drept Internațional cu sediul la Geneva. Institutul de Drept Internațional a fost fondat în 1873, cu misiunea de a promova progresul în dreptul internațional și soluționarea pașnică a diferendelor dintre state. Institutul este laureat al Premiului Nobel pentru Pace. Iulia Motoc este primul roman care a fost ales în acest Institut după al Doilea Război Mondial.
Institutul de Drept Internațional este o organizație dedicată dezvoltării, progresului și studiului dreptului internațional. Este alcătuit din avocați și cercetători juridici de seamă ai comunității internaționale și este una dintre cele mai prestigioase instituții juridice din lume.
Comments