[Participare webinar] (Claudiu Tufiș)

posted 20 Nov 2020, 07:22 by COSMIN-STEFAN DOGARU   [ updated 20 Nov 2020, 07:24 ]


Vineri, 27 noiembrie, Grupul românesc pentru studiul valorilor sociale în colaborare cu European Values Study, Romanian Quantitative Studies Association, Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca și cu Universitatea din București organizează un webinar cu titlul "Value Change in Pandemic Times".

În cadrul webinarului vor fi prezentate studii realizate de profesori și cercetători de la 13 instituții din șapte țări din Europa, studii ce au fost acceptate pentru publicare în European Societies (https://www.tandfonline.com/toc/reus20/current), jurnal al European Sociological Association (https://www.europeansociology.org/).

Participarea este deschisă tuturor celor interesați, cu rugămintea de a se înregistra aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScF5Iu46FCnl6EJJobRc9J8XVW0XGWrBDCGo5VHblVcVT0dvA/viewform pentru a putea primi link-ul pentru Zoom.

Webinarul se va desfășura în limba engleză.

Din partea Universității din București participă Claudiu Tufiș (Facultatea de Științe Politice) și Marian Vasile (Facultatea de Sociologie și Asistență Socială).