FSPUB‎ > ‎student events‎ > ‎

[07/04/2016 – Conferință] The ABC of Diplomacy - ediția a V-a

posted 6 Apr 2016, 05:20 by Anca Dohotariu   [ updated 6 Apr 2016, 12:06 ]


Studenții FSPUB sunt aşteptați la ediția a V-a a conferinței The ABC of Diplomacy care va avea loc pe 7 aprilie 2016, ora 17.30, la Colegiul Naţional Matei Basarab, Strada Matei Basarab 32. 


Tema acestei ediţii a fost aleasă de către studenţii Facultății de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti, reflectând astfel dorinţa acestora de a afla cat mai multe informaţii despre una dintre cele mai dezbătute probleme cotidiene, concentrându-se, cu precădere, asupra situației refugiaţilor sirieni şi repercusiunilor existenței și a statutului acestora, din punct de vedere al relaţiilor diplomatice dintre statele afectate. 

Invitaţii ce vor lua parte la eveniment, in calitate de speakeri sunt: 

Domnul Ambasador Bogdan Lucian Aurescu, diplomat de carieră cu o experiența de 18 ani in Cadrul Ministerului Afacerilor Externe și profesor universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității București. 

Domnul Răzvan Buzatu, doctor în economie, lector permanent la şcoala NATO din Oberammergau şi fondator al Quantum Group Corporation. 

Domnul Cătălin Buciumeanu, doctorand al Facultăţii de Filozofie din cadrul Universităţii Bucureşti, masterand al Academiei Naţionale de Informaţii și lector în cadrul Colegiului Național de Apărare. 

În calitate de moderator al evenimentului, va participa domnul Mihai Chioveanu, profesor universitar în cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București, și Director al Departamentului de Științe Politice, Relații Internaționale și Studii de Securtitate. 
Ċ
Anca Dohotariu,
6 Apr 2016, 05:20