FSPUB‎ > ‎student events‎ > ‎

[12-21 aprilie 2019] ASUBfest, festivalul studenților Universității din București

posted 16 Apr 2019, 07:33 by Echipa de Management al Cercetarii

În perioada 12-21 aprilie 2019, Asociația Studenților din Universitatea din București organizează festivalul studențesc ASUBfest, unul dintre cele mai ample proiecte dedicate studenților UB.

ASUBfest este un festival cultural-educativ dedicat studenților, care încorporează o serie de evenimente culturale, artistice și de dezvoltare personală, menite să schimbe modalitățile de petrecere a timpului liber.

Festivalul cuprinde activități și evenimente non-formale, structurate astfel încât să poată acoperi toate zonele de interes ale studenților, indiferent de domeniul studiat. În același timp, evenimentul oferă alternative studențești în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor de comunicare și socializare care să aibă și un rol constructiv în dezvoltarea culturală și socială a studenților.

Toate evenimentele din cadrul festivalului vor fi disponibile gratuit tuturor studenților din Universitatea din București în limita locurilor disponibile. Menționăm faptul că pentru a participa la unele evenimente este nevoie de înscriere. De asemenea, pe tot parcursul festivalului, toți studenții Universității din București au accesul gratuit la Muzeul Național de Artă al României și Muzeul Municipiului București, pe baza legitimației de student.

Mai multe informații despre evenimentele din cadrul ASUBFest pot fi consultate pe pagina de Facebook dedicată proiectului.