FSPUB‎ > ‎student events‎ > ‎

[13/04/2016 – Conferință] Putere, Pace, Securitate, ,,Securitate în noul context internațional: evoluții și vulnerabilități’’

posted 30 Mar 2016, 13:47 by Anca Dohotariu   [ updated 1 Apr 2016, 06:41 ]

Grupul de Studii de Securitate din cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București organizează
cea de-a treia ediție a conferinței Putere, Pace, Securitate, ,,Securitate în noul context internațional: evoluții și vulnerabilități’’. 

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității. 

Conferința face parte din seria de evenimente desfășurate de către Grupul de Studii de Securitate ce urmăreşte prezentarea și dezbaterea unor lucrări de cercetare din domeniul securității, relațiilor internaționale și intelligence-ului. Aceasta se va desfășura în patru paneluri, în care studenții și cei interesați vor dezbate tematici precum Noile paradigme de securitate și intelligence în Europa și în lume; Politica externă și de securitate a României; Migraţia în secolul XXI: între securitate şi ajutor umanitar; Securitate regională în noul context global. 

Grupul este fondat la iniţiativa unor studenți din cadrul specializării Studii de Securitate a Facultăţii de Ştiinţe Politice și are ca principal scop facilitarea interacțiunii dintre studenții interesați de aceste domenii și specialiști în domeniile de interes.

Conferința va avea loc pe data de 13 aprilie 2016, la Palatul Parlamentului. 

                                           Studenții care doresc să se înscrie la conferință pot accesa următorul link.