FSPUB‎ > ‎student events‎ > ‎

[23-26/11/2017] - Forumul Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI)

posted 10 Nov 2017, 12:12 by Anca Dohotariu   [ updated 14 Nov 2017, 09:39 ]

Forumul național al studenților la 
științe politice și relații internaționale

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) organizează în perioada 23-26 noiembrie cea de-a treia ediție a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI). Evenimentul își propune să reunească 60 de studenți și studente la științe politice și relații internaționale de la facultățile de profil din România.

Intitulată „euROpa 100”, ediția din acest an se desfășoară în pragul unui moment cu o dublă semnificație istorică: 100 de ani de la formarea statului unitar modern român, și comemorarea a 100 de ani de la sfârșitul Marelui Război. În acest context, participanții vor avea ocazia să discute împreună cu politicieni, academicieni și experți în domeniu despre evoluțiile sociale și politice din ultimii 100 de ani.Pe lângă discuțiile alături de invitați, participanții vor avea ocazia să lucreze la un document comun în care să se exprime cu privire la prioritățile pe care ei cred că România ar trebui să le aibă când va prelua Președinția Comisiei Europene în 2019. Acest document va fi distribuit ulterior partenerilor cu scopul de a fi diseminat mai departe.

Principalul obiectiv al FNSSPRI este acela de a asigura un spațiu în care viitorii absolvenți să aibă ocazia de a socializa, de a problematiza evenimentele curente într-un mediu formal și de a crea, pe viitor, o comunitate care să poată contribui la dezvoltarea mediului politic românesc.

Studenții și studentele care doresc se vor putea înscrie până pe data de 13 noiembrie la următorul link: https://fnsspri.ro/inscrie-te

Pentru mai multe informații:
https://fnsspri.ro/
https://www.facebook.com/FNSSPRI/Persoană de contact:
Vlad Bujdei-Tebeica - Manager Proiect
E-mail: vlad.bujdei@cesip.ro

Ċ
Anca Dohotariu,
10 Nov 2017, 12:12
Ċ
Anca Dohotariu,
10 Nov 2017, 12:13