SESIUNEA NAŢIONALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE
ÎN DOMENIUL ŞTIINŢELOR SOCIALE (SNCS)
Ediţia a II-a: Bucureşti, 13 decembrie 2014

APEL LA CONTRIBUŢII

Şcoala Doctorală de Ştiinţă Politică din cadrul Facultății de Ştiinţe Politice a Universităţii din București invită tineri cercetători români (cercetători în stagii postdoctorale, doctoranzi şi masteranzi) să participe la cea de a doua ediție a Sesiunii naţionale de comunicări ştiinţifice în domeniul ştiinţelor sociale „Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare”.

Evenimentul va avea loc în data de 13 decembrie 2014 la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice (Str. Spiru Haret, nr. 8).

Propunerile vor fi redactate în limba română şi trebuie să conţină numele şi afilierea instituţională a autorului/autorilor, titlul şi un rezumat (abstract) de 150-200 cuvinte, însoțit de 3-5 cuvinte cheie.

Domeniile din cadrul cărora se pot trimite propuneri sunt următoarele:
  • ştiinţe politice;
  • sociologie;
  • istorie;
  • relaţii internaţionale;
  • ştiinţe juridice;
  • ştiinţe administrative;
  • economie;
  • jurnalism şi ştiinţele comunicării;
  • filosofie.

Propunerile vor fi trimise la sesiunenationala@fspub.unibuc.ro până cel târziu 30 noiembrie.


TERMEN LIMITĂ PRELUNGIT: 30 noiembrie 2014 

Termenul limită de înscriere la cea de a doua ediţie a Sesiunii naţionale de comunicări ştiinţifice în domeniul ştiinţelor sociale „Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare” a fost prelungit până la data de 30 noiembrie 2014. Până acum s-au înscris peste 70 de participanţi din întreaga ţară. Aplică şi tu!

Candidaţii ale căror propuneri sunt acceptate vor fi notificaţi prin e-mail

Taxa de participare este de 100 RON şi trebuie achitată până pe 30 noiembrie

Taxa de participare acoperă costurile materialelor personalizate ale participanţilor, includerea în culegerea de rezumate ale lucrărilor, precum şi costul pauzelor de cafea, al participării la lucrările conferinţei şi al publicării articolului final în revista Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare (ISSN 2360-2449). Candidaţii ale căror propuneri sunt selectate de către Comitetul Ştiinţific vor primi via e-mail mai multe informaţii referitoare la contul şi data limită până la care se achită taxa de participare-

În cadrul festivităţii de încheiere, toţi participanţii vor primi o diplomă din partea Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti.

De asemenea, în urma evaluării comitetului ştiinţific al conferinţei, cele mai bune lucrări vor fi publicate în revista Tineri cercetători: Abordări multidisciplinare (ISSN 2360-2449).