[Opționale SPR3] Proceduri înscriere online

posted 27 Sep 2017, 04:04 by FSP UB   [ updated 27 Sep 2017, 04:04 ]
Alegerea opționalelor pentru semestrul 1 la programul de Licență Științe Politice în limba română, an 3 (an academic 2017-2018, i.e. SPR3) se va face online. 

Înscrierea se va putea face intre luni, 2 octombrie, ora 9:00 si miercuri, 4 octombrie, ora 19:00

Luni, 2 octombrie, ora 9:00 va fi afișat pe prima pagină a facultății, secțiunea Anunțuri studenți, anunțul ce va conține formularul de înscriere pe care îl puteți completa și trimite dacă în același browser sunteți logati la contul @fspub.unibuc.ro

La aceeași ora, în contul @fspub.unibuc.ro veți primi un mesaj care conține formularul pe care îl veți putea completa și trimite direct din mesajul primit. 

Oricare din opțiunile de completare este considerată validă.

Formularul va conține următoarele instrucțiuni

"Va rugam sa ordonati, in ordinea optiunilor, TOATE aceste cursuri, astfel incat

a. pentru toate cele cinci cursuri la care doriti sa va inscrieti acordati numarul de ordine 1

NU puteti acorda numarul de ordine 1 la mai mult de 5 (cinci) cursuri

b. pentru toate celelalte cursuri acordati cate un numar de ordine de la 6 (prima preferinta) la 11 (ultima preferinta).

Aceste preferinte vor fi folosite pentru a fi redistribuiti in cazul in care nu mai sunt locuri ramase la unul sau mai multe din cele cinci cursuri pe care ati dorit sa le urmati initial.

NU puteti acorda un numar de ordine pentru aceste preferinte suplimentare la mai mult de un curs.

ATENTIE! In cazul nerespectarii acestor criterii de completare, veti fi distribuit automat la cursurile ce mai au locuri libere."

Lista de cursuri din care puteti alege, impreuna cu fisele disciplinelor sunt accesibile la http://www.fspub.unibuc.ro/student-fspub/cursuri (codurile SP1139-SP1150, corespunzand SPR 3, SEM 1)