[Workshop 4-7/12/2018] ”Investigarea Corupției și Crimei Organizate – Tehnici Avansate de Colectare și Procesare a Datelor”

posted 23 Nov 2018, 10:14 by Anca Dohotariu   [ updated 23 Nov 2018, 10:14 ]


RISE Project România, membră Organized Crime and Corruption Reporting Project invită studenții FSPUB să participe la workshop-ul ”Investigarea Corupției și Crimei Organizate – Tehnici Avansate de Colectare și Procesare a Datelor”, care se va desfășuara la București în perioada 4-7 decembrie 2018.

Proiectul este finanțat de Ambasada SUA și include organizarea de workshop-uri în marile centre universitare din țară. Prin participarea activă la acest workshop, studenții vor avea posibilitatea de a învăța și de a pune în practică tehnici avansate de colectate de date, analiză de date cât și tehnici de vizualizare a informației. 

Participarea la workshop este gratuită, toate costurile (plata trainerilor, mesele de prânz, închirierea sălii, etc.) fiind suportate de RISE Project. La finalul cursurilor, studenții vor primi adeverințe de paricipare din partea Rise Project, cu posibilitatea de a fi recrutați pe viitor. 

Workshop-ul se va întinde pe durata a 4 zile (4-7 decembrie), între orele 10:30 si 16:30.

Studenții se pot înscrie la curs prin trimiterea unui CV și a unei scrisori de intenție
la adresa contact@riseproject.ro, urmând a fi selectați maxim 20 de participanți.

http://www.riseproject.ro/

https://reportingproject.net/occrp/