CINE SUNT PROFESORII

Ei bine, dacă îţi place interacţiunea, eşti dinamic, îţi place să înveţi cât mai aplicat eşti exact unde trebuie. 

Începem prin a-ţi spune că FSPUB promovează multilingvismul, dovadă fiind şi programele de licenţă şi master integrale în engleză sau franceză. 

Profesorii vorbesc cel puţin două limbi străine, au diplome și stagii de formare și de cercetare în medii academice renumite din țară și din străinătate. 

Aşa cum ai văzut la orar cursurile au trei ore, dar nu trebuie să te sperii căci există două ore de curs şi o oră de seminar, se aplică metode şi tehnici de predare moderne (brainstorming-ul, jocul de rol, simularea unei campanii politice, tehnologia open space, discuțiile, mesele rotunde, proiecții de documentare și filme şi multe altele).
Uneori evadăm chiar din spațiul convențional și la cursurile opționale putem să dezbatem comportamente electorale, de exemplu, într-o cafenea.

Profesorul FSPUB te încurajează să cauţi şi să fii unic, nu ai să înveţi niciodată sute de pagini şi DA nu există celebrul SUPORT DE CURS, există o fişă a disciplinei (în lista cursurilor link aici) unde este prezentat cursul si tot ce trebuie să ştii despre promovarea acestuia. 

În plus, fiecare profesor are un domeniu /arie de cercetare şi o pagină web unde încarcă mereu documente utile sau auxiliare. 

Dacă vrei să vezi mai multe despre fiecare profesor al facultăţii noastre ai aici o listă cu corpul profesoral; dai click pe numele care te interesează în această listă şi îţi sunt prezentate mai multe detalii şi chiar cursurile pe care le susţine. 

Dacă nu crezi ce am povestit aici, îţi reamintim că poţi să asişti la cursuri chiar dacă încă nu eşti înscris la facultatea noastră, tot ce trebuie să faci este să alegi un curs şi să trimiţi un e-mail la adresa admitere@fspub.unibuc.ro

În 2015, în perioada 4-9 mai te invităm la Polimateca: Festival de Științe și Arte Politice, în cadrul căreia foarte multe cursuri vor fi deschise pentru liceeni. 

Te așteptăm să ne vizitezi!